img

Баба Ванга е предрекла атентатите във Франция! Предрича, че мюсюлманите ще завладеят света

/
/
/
1300 Views
Ванга
Ванга предрекла събитията във Франция

С всяко изпълнено предсказание, митът за нея нараства, но и бунтът на тези, които са били засегнати от нейните видения. Когато през осемдесетте години Баба Ванга предвидила, че към края на века Курск ще я залее вода и че цял свят ще плаче, никой не й вярвал. Това предсказание е показано по национална телевизия през 1999 г., а мнозина прецениха, че „няма връзка с разума“.

Мислили си за руския град Курск. Нейните поклонници бяха убедени в истинността на същото. През август 2000 г., експлозия унищожи руската ядрена подводница „Курск“, уби 118 моряци, нямаше оцелели, пише „За жената“. Мнозина тогава се сетиха за думите на Ванга от преди двайсетина години. Баба Ванга, като Вангелия е известна в света с нейните видения и пророчества, години всяваше бунт сред хората, обявявайки дълбоки тектонични трусове в света около нас ‐ и буквално и в преносно значение. С всяка точна прогноза, митът за нея нараства, но и безпокойството на тези, които са били засегнати от нейните видения. Опонентите я наричаха двулична, шпионин или вещица. Най‐известната пророчица, получила дарбата си на 12 години.

Играла си с момичетата, когато е започнала буря. Силен вятър носел всичко пред себе си. Вдигнал малката, безсилна Вангелия и я хвърли, въртял я и я носел по полето няколко километра. Не можела да се спаси. Жителите претърсили цялото село да я открият и след дълго време щ намерили момиче, напълно изтощена, насред една нива, затрупана с прах и с камъни. Вангелия никога повече не била същата след това. След бурята започнала да губи зрението си.

Мюсюлманите ще управляват Европа! Баба Ванга предсказа, че Третата световна война ще започне през 2010 година. Сблъсъкът ще избухне в страните, в които народите ще воюват помежду си, а по‐късно ще се разпространи по целия свят. През 2020 г. Европа ще бъде почти празна и без хора, а през 2043 г. Стария континент ще го завладеят мюсюлманите. Баба Ванга е казала, че мюсюлманите ще премахнат оцелелите европейци с използване на химическо оръжие. Във Франция ще се засилва така нареченото партизанско движение срещу ислямистите. Американците през 2066 г. ще нападнат Рим, който тогава ще бъде напълно мюсюлмански град. В тази атака ще използват ново климатично оръжие ‐ рязко застудяване.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.