img

Астро прогноза на Силва Дончева за седмицата 04.01-10.01.2016!

/
/
/
900 Views

Силва ДончеваЛуната ще се намира в четвърта четвърт като Новата Луна ще настъпи рано сутринта на 10 януари в 3.31 ч. Слънцето ще се намира в знака на Козирог на фона на съзвездие Стрелец.

През тази седмица Луната ще намалява и затова е добре въпреки настъпването на административната нова година да не се започва нищо ново. Периодът определено не е подходящ за стартиране на фирми, на нови договори и нови начинания, заминаване някъде за първи път, преместване в нов дом, закупуване на нов дом. Същевременно седмицата е подходяща за преключване на стари дейности, за плащане на данъци, за разплащане на стари задължения, въобще за финиширане на различни финансови задължения.

Хората ще бъдат ориентирани към повече работа, към повече обществена дейност, ще настъпи един по-делничен и активен период, ориентиран извън семейството и личния живот.

Същевременно на 5 януари Меркурий преминава в ретроградност в 15.07ч. в знака на Водолей и постепенно пак ще се завърне в знака на Козирог на 9 януари. Това е символ също за довършване на стари дела. Всяко ретроградно движение на планета води до възвръщане на нещо старо и явно не съвсем отминало; срещи с хора, които сме позабравили, довършване на неизчистени ситуации в живота, предявяване на стари сметки. И тъй като става въпрос за Меркурий ще има срещи с роднини, които сме забравили, ще се намират стари документи, ще излизат стари оферти, ща се събуждат стари спомени, ще се довършват стари търговски сделки, ще се събужда желание за доучване на недовършени знания и опитности.

Успоредно с това до късно вечерта на 25 януари, когато Меркурий пак ще е дирекционен, ще има повече конфузни ситуации в работата, с приятелите, в контактите. Много хора ще закъсняват повече, ще забравят повече, ще губят повече вещи. Като цяло хаосът ще е повече, ще се увеличат кражбите, измамите, лъжите, неточността, бъркотията.

Цялата 2016г. ще бъде година на разгръщане и кулминация на процеси започнати преди няколко години назад. Случващото се през 2016г. ще предопредели окончателно новото начало за много ситуации в света през следващата 2017г. Затова е много важно да внимаваме как разгръщаме и започваме да довеждаме до завършек много дела в собствените си животи.

През тази седмица Венера ще е знака на Стрелец във все по-голяма близост до Сатурн. Това ще предполага известно затормозяване на любовния живот за сметка на професионалните задължения. Същевременно ще има повече интимност, свързана със служебни пътувания, както и на начало на връзки на по-млади жени с по-зрели мъже. Това е сигнал за повече динамика и на международната търговия и транспорт, за осъществяване и довършване на повече договори и съдружия.

Марс ще се намира в знака на Скорпион. Това ще е свързано с повече агресивност, както и с по-голяма активност във всичко, което касае финансовите дела в света, обвързани с подземните богатства, банкови и застрахователни дела и операции. Това е сигнал, че парите ще се печелят по-агресивно и по-хищнически. Възможни са финансови изненади, включително от банките. Тази позиция на планетата е сигнал и за повече притеснения в здравословен план за родените в началото на знака на Скорпион през месец октомври.

Понеделник и вторник 4 и 5 януари са удачни дни за редица професионални задачи и довършване на финансови начинания и дела. Пътуванията и деловите срещи също ще са успешни. Хората ще са по-затворени и делови. Чувствата няма да се показват много. Контактите и преговорите ще са по-скоро успешни с някои малки и не толкова значими обърквания и забавяния. На 5 януари има завишена опасност от повече инциденти, престъпления, депресивност и всякакви други емоционални проблеми.

Сряда 6 януари е притеснителен ден поради съвпада на Слънцето с Плутон. През този ден, трябва да се внимава с всичко, което касае парите. Същевременно този ден, както и 5 и 7 януари са дни с повече напрежение в здравословен план, има опасност от повече инциденти и престъпления.

7 януари – четвъртък е с подобно естество, но с по-малък интензитет. Това е ден на повече обърквания, измами, кражби и хаос в комуникациите. Ще е налице емоционална нестабилност у доста хора. Това ще се отрази на отношенията.

8 януари – петък е по-приятен ден относно личния живот на повечето хора. Това е подходящ ден за срещи с приятели и по-близки хора. Денят е напрегнат откъм финансови дела. Затова е по-добре да се избягват много важни търговски и парични начинания. Може да има емоционални заблуди и преекспониране на очакваните положителни резултати.

9 януари – събота е доста по-стабилен ден. Тогава може да се пътува по-успешно, да се решават делови задачи, да има добра семейна организация. Това е ден за довършване и преключване на редица дела.

В неделя 10 януари отново трябва да има внимание, особено в емоционален план. Много хора могат да изпаднат в депресия, да потънат в по-мрачни мисли, да имат здравословни неразположения и кризи. Тези, които работят също ще имат редица усложнения. Трябва да се внимава за всичко, което касае парите.

За съжаление и 2016г. ще е доста тежка година. Няма да може да се разчита на икономически ръст. В най-добро положение ще бъдат европейските проекти и фондове, които ще бележат все по-високи резултати. Същевременно през 2016г. България ще се включи в нов енергиен проект, който ще бъде една добра възможност за икономиката. Това обаче е позитивно в стратегически план и не засяга толкова конкретно джоба на отделния българин. Социалното напрежение нараства силно от април – май 2016г. Това е моментът, от който започва и политическа нестабилност. През втората половина на година се очертава и нов политически съюз между управляващите партии, ще има нови конфигурации. Сериозни управленски проблеми има и през есента на 2016г. От този момент нататък са възможни и нови парламентарни избори. Те са неизбежни през 2017г., ако не се случат и през късната есен на 2016г. Всеки месец след месец октомври е подарен. Тъй като външната политика на България е изцяло ориентирана от външни фактори, е важно да се лавира много гъвкаво между интересите на Русия, Америка и Европа. Като най-опасни са отношенията с Москва, защото именно те могат да преобразуват рязко политическите конфигурации в следващата година. Що се отнася до бежанската вълна, тя ще се засили към Европа, като много драматични са събития през пролетта на 2016г.Това обаче няма да засегне толкова пряко България и бежанския поток от Турция ще бъде удържан поне към нашата територия. Самата Турция я чакат драматични обрати в управлението, което в следващите години ще се отрази сериозно и у нас. Повече инциденти, свързани с природни иниденти се очакват от края на март и през април и май 2016г. Тогава ще има повече наводнения, свличания, пропадания и срутвания. Опасни са по-високите места и особено там, където те се съчетават с реки и язовири.

Родените на 4 януари  – понеделник ще имат успешна година в професионален и финансов план. Добре е да се вслушват в интиуцията си и в сънищата си. Логиката може да ги подведе особено в личен план. Това е година на повече неразбирателство в семейството. Пътуванията ще са по-объркани. Това важи и за всякакви учебни начинания.

Родените на 5 януари – вторник ще по-спокойни в професионален и финансов аспект. Те трябва да се стремят да запазват статуквото, да не променят нещата и да следват вътрешния си глас. Могат да имат известни неприятности в любовта.

Родените на 6 януари – сряда трябва да внимават през тази година. Добре е да не се претоварват с ангажименти и да пазят здравето си. Мрачните  мисли и тревоги не са препоръчителни, отчаянието също.  Трябва да се заложи на повечето контакти, на повече пътувания, както и на дипломацията и по-ведрото общуване. Финансите ще са стабилни.

Родените на 7 януари – четвъртък също трябва да са по-бдителни за здравето си и да не изпадат в мрачни настроения. Добре е емоциите да се демонстрират повече, да има повече пътувания и контакти, повече жизнерадостност. Същевременно има опасност от лични заблуждения, някои обърквания и измами. Внимание да има и при далечни пътувания, защото емоционално нещата ще са по-сложни от очакваното. Финансите и професионалните задачи са в добър период.

Родените на 8 януари – петък не трябва да харчат повече от необходимото. Те могат да изпаднат в излишни задължения или някои разходи да не се преценят добре. Дългите пътувания са с някои емоционални сътресения. През годината може да се започне ново приятелство. Като цяло може да се разчита на приятелите и близките хора.

Родените на 9 януари – събота ще имат една доста успешна година. Те ще са организирани и точни във всичко, което правят. Могат успешно да довършат свои предишни начинания.Пътуванията ще са по-скоро успешни. Личният живот ще е емоционален и приятен. Финансите също ще са устойчиви и дори с тенденция нагоре.

Родените на 10 януари са пред ново начало. Това обаче ще е съпроводено с раздяла с нещо старо. В този смисъл през годината ще има емоционални сътресения. Трябва да се пази и здравето, както и да не се позволява на миналото да обзема настоящото. Пътуванията ще са успешни. Финансите също ще се намират в стабилно състояние.

ОВЕН 21 март – 1 април – Родените в първата декада на знака ще се чувстват най-добре на 7 януари – четвъртък. Това е подходящ ден за пътувания, приятелски срещи, занимание с децата. През цялата седмица има добри шансове в дейности, които касаят здравето, храненето, битови въпроси. Личният  и любовният живот също ще е ползотворен. Особено внимание е нужно в само  събота – 9 януари.  1 април – 11 априлЗа родените в тази декада най-добрият ден през тази седмица е петък – 8 януари. Това е подходящ момент за пътувания, различни срещи и дори за малки търговски начинания, особено ако ще се продава нещо. Като цяло внимание относно всички финансови дела. Възможни са някои конфликти с приятели. Професионалните дела ще са стабилни. 11 април -21 април – За роденитепрез тази декада седмицата ще е подходяща за нови срещи и за търсене на нови решения в професиналенплан. Най-добрите възможности във всяко отношение са в петък и събота – 8 и 9 януари.

ТЕЛЕЦ21 април – 2 май – Седмицата за първата декада на знака на Телец е изпълнена с повече притеснения и агресивност. Добре е да се внимава и за здравето. Да се разчита на интуицията и да няма прибързани решения. Най-добре ще се чувстват родените под Телец в последните два дена на седмицата – събота и неделя – 9 и 10 януари. 2 май – 12 май –  Родените във втора декада ще са по-спокойни и търпеливи. Те могат да имат някои нови предложения и договори, които да активират след 10 януари. Добре ще се чувстват в събота и неделя – 9 и 10 януари. Тогава могат да се отхвърлят много домашни въпроси, ще има приятни емоции със семейството. 12 май – 22 май – Родените в последната декада ще имат добри пътувания, срещи с чужденци, успешно професионално развитие. Тези, които учат могат да разчитат на късмет, което не означава че не трябва да се подготвят. Здравето ще е добро.

БЛИЗНАЦИ –   22 май – 2юни – Родените в първа декада на знака въпреки ретроградния Меркурий ще са доста организирани и успешни. Могат да осъществят добри срещи и запозннаства. Ще са здрави и оптимистични. Могат да имат приятен личен живот. Внимание единствено трябва да имат на 6 януари – сряда. Това е ден, в който ще цари повече хаос и нещата ще се объркват. Възможни са измами. Внимание и с пътувания и срещи. 2 юни – 12 юни – Родените във втора декада на знака могат да имат известни изненади в работата си. Добре е да повишат разбирателството си с държавата или с висшестоящи. Ще имат трудни комуникации по договорите си. Трябва да са най-бдителни на 8 януари – петък. Могат да разчитат на приятелите и връзките си. 12 юни – 23 юни – Родените в трета декада ще са най-спокойни. Ще имат добри връзки и контакти. Нещата ще им вървят по план. Изключение ще има само късно вечерта на 8 януари и първата половина на 9 януари. Това е по-нестабилен период. Трябва да се внимава с финансите и харченето. Здравето също може да е по-неустойчиво в тези дни.

РАК23 юни – 3юли – Родените в първата декада на знака ще са доста активни и оптимистични през тази седмица. Ще са точни и организирани. Здравето ще е по-добро, трудно ще се поддават на зарази. Внимание все пак на 9 и 10 януари, защото може да има малки семейни разочарования. 3юли – 14 юли – Родените във втората декада е добре да са бдителни във финансовите си дела. Ще са като цяло по-конфликтни и напрегнати. Добре е да не се поддават на излишни емоции и да не влизат в рискови начинания. Най-конфликтни са дните в края на седмицата. Много по-добри резултати може да имат в понеделник и вторник – 4 и 5 януари. 14 юли – 23 юли – родените в последната декада на знака ще се чувстват най-добре във вторник и сряда – 5 и 6 януари. Това са дни подходящи за решаване на важните задачи и ангажименти. Краят на седмицата е по-конфликтен и объркан. Тогава ще има доста напрежение в комуникациите. Внимание и в сделките и в пътуванията.

ЛЪВ23 юли – 4 август – Родените в първата декада на знака ще са определено доста конфликтни и напрегнати. Това няма да е най-приятната седмица за тях. Добре е да се пази здравето, да се избягват нарушенията и прибързаните действия. Най-ползотворният ден е сряда – 6 януари. Най-голямо внимание трябва да има в понеделник 4 януари, когато ще е най-объркано. 4август – 14 август –Родените във втората декада на знака ще са по-спокойни и уравновесени. Ще имат добри връзки и запознанства. Енергията ще е по-оптимистична. Най-добре ще се чувстват в сряда и четвъртък – 6 и 7 януари. Понеделник и вторник няма да са най-удачните дни за важни задачи. В тези дни да се пази и здравето. 14 август – 23 август – Родените в последната декада на Лъв ще имат удачни пътувания и добри срещи през тази седмица. Повече успехи ще получат в петък – 8 януари. Ден, в който е добре да се правят по-малко неща и да се пази здравето е 6 януари – сряда.

ДЕВА – 23 август – 4 септември – Родените в първата декада на знака ще са по-объркани и разсеяни. Трябва да внимават за измами и някои загуби. Най-притеснителният ден е 7 януари – четвъртък. Добре е да се избягват и пътуванията и интензивните срещи. Много добре ще се чувстват в понеделник и вторник. – 4 и 5 януари. 4 септември – 14 септември – Родените във втората декада на Дева ще са в добра ситуация във вторник – 5 януари. Това е ден за решаване на различни задачи и в семеен и професионален план. Ще има добри комуникации и срещи. Внимание за пътувания и за някои загуби на 8 януари – петък. Да се пази и здравето. 14 септември – 24 септември – Родените в трета декада на знака ще са най-оптимистични и активни. Те ще имат желание да започват нови дела. Ще обмислят нови планове. Най-добре ще се чувстват във вторник и сряда –  5 и 6 януари. Това са добри и ползотворни дни. По-тежък период има от средата на петък – 8 януари и в събота – 9 януари. Добре е да се внимава във финансовите дела, както и да се пази здравето.

ВЕЗНИ – 24 септември – 4 октомври – През тази седмица родените в първата декада на знака ще са доста уравновесени и спокойни. Ще имат приятен любовен живот, разбирателство с околните. Най-добри резултати в контактите и професионалните си задачи ще се осъществят на 7 и 8 януари – четвъртък и петък. Повече внимание за здравето и в контактите трябва да има в събота – 9 януари. Това е конфликтен ден. 4 октомври – 14 октомври – Родените във втората декада ще са устойчиви и в добри отношения на 7 и 8 януари – четвъртък и петък. В тези дни ще имат и добри финансови резултати. Събота – 9 януари ще е с повече напрежение. Това е ден неподходящ за работа, за сключване на договори, ден с повече конфликти и разочарования. Внимание относно финансите, както и в общите семейни дела. 14 октомври – 24 октомври – Родените в последната декада ще се чувстват най-добре  на 7 януари – четвъртък. Това е ден с приятни взаиомотношения, добър за решаване на семейни дела, за успешни финансови решения.

СКОРПИОН24 октомври – 4 ноември – Родените в първата декада на знака ще са доста раздразнителни и агресивни. Те трябва да внимават повече и за инциденти, както и за възпалителни заболявания. Същевременно ще има и много нови идеи и успешна активност. 4 ноември – 14 ноември – Родените във втората декада ще са в доста добро настроение, ще са успешни в почти всичко, което правят. Най-добре ще се чувстват в края на седмицата на 9 и 10 януари – събота и неделя. Това са добри дни за пътувания и срещи. 14 ноември – 24 ноември – Родените в последната декада на Скорпион ще са също успешни през тази седмица. Те могат да пътуват ползотворно, да имат оптимистични срещи и запознанства. Ще имат добро здраве. Като цяло това ще са приятни седем дни.

СТРЕЛЕЦ 24 номеври – 3 декември – Родените в началото на Стрелец могат да имат известни обърквания в личния си живот. От една страна са възможни нови запознанства и нови срещи, но от друга това ще създаде бъркотия и дори конфузни ситуации с други хора. Затова е добре плановете да се правят по-прицизно. Най-активният ден е 7 януари – четвъртък. 3 декември – 13 декември – Родените във втората декада на знака също ще имат активна и ползотворна седмица. Ще имат активни срещи, вероятно нови запознанства, нови идеи. Внимание е нужно единствено за здравето, възможни са някои неразположения и кризи.  13 декември – 23 декември – Родените в последната декада на Стрелец е добре да внимават в пътуванията и в срещите си чужденци. Тези, които имат изпити също ще са в по-сложна ситуация. Необходима им е по-добра организация. Разсеяността и хаоса са доста големи, а оптимизмът прекомерен..

КОЗИРОГ 23 декември – 2 януари – Родените в първата декада на знака  ще са изключително активни и ползотворни през тази седмица. Те ще са по-здрави и по-оптимистични. Организацията на делата ще  е добра дори на фона на ретрограден Меркурий. Ще има успешни срещи, пътувания и контакти. Образователните задачи също ще се решават добре. 2 януари – 12 януари – Родените във втората декада на Козирог ще са по-мрачни и объркани. Те трябва да внимават за здравето и емоционалното си състояние. Могат да имат напрежение с приятелите си. Добре е да се стремят към повече жизнерадост и светли мисли. Най-добре ще се чувстват на 5 и 6 януари – вторник и сряда.  12 януари – 22 януари – Родените в края на знака на Козирог също ще са доста активни и оптимистични, както родените в самото начало на знака. Те ще имат добро здраве и повече енергия. Могат да започват някои нови дела, ще са организирани и точни. Пътуванията им са успешни. Вземането на изпити също ще е успешно.

ВОДОЛЕЙ – 22 януари – 31 януари  – Родените в първата декада на Водолей трябва да внимават през тази седмица за здравето си. Те ще са по-раздразнителни и нервни. Ще има прибързаност и гняв и това може да доведе и до здравословни неразположения. Все пак най-добре ще се чувстват на 7 и 8 януари – четвъртък и петък. В тези дни може да има и приятни любовни и лични преживявания. 31 януари -10 февруари – Родените във втората дакада на знака ще са по-оптимистични и в приятно настроение. Те ще се чувстват също най-добре на 7 януари – четвъртък. Това е ден, подходящ за срещи, пътувания, решаване на професионални дела. Внимание е нужно в понеделник и вторник – 4и 5 януари. Това е ден, в който финансите могат да се объркат. По-тревожна е ситуацията и относно вземане на изпити и пътувания. 10 февруари – 20 февруари – Родените в последните дни на Водолей ще имат най-голямо напрежение  на 5 и 6 януари – вторник и сряда. В тези два дена е добре да се избягват големи разплащания, да няма излишна нервност и обърканост. Здравето също тогава ще е по-уязвимо. Най-оптимистичните и приятни дни ще са на 8 и 9 януари – петък и събота.В тези дни всичко ще е по-успешно. Ще има разбирателство у дома и на работното място. Организацията ще е добра.

РИБИ 20 февруари – 1 март – Родените в първата декада на зодията през тази седмица ще са доста по-организирани и жизнерадостни. Определено ще им върви в професионално отношение. Може да има нови предложения и условия. По проблемни ще са нещата в любовен план и затова емоциите не трябва да се изпускат от контрол. Най-добрите дни са понеделник и вторник – 4 и 5  януари. Повече внимани е добре да има в четвъртък – 7 януари. Този ден е най-объркан и трябва да се внимава във всичко: пътувания, работа, изпити, отношения. 1 март – 11 март – Родените във втората декада на Риби могат да имат известни неприятности с шефове и въобще с административни и професионални проблеми през тази седмица. Най-напрегнатият им ден е 8 януари –петък. Тогава ще има доста обърквания и конфузни ситуации. Добре ще се чувстват във вторник и сряда – 5 и 6 януари. Това са успешни и приятни дни.   11 март – 21 март – Родените в края на зодията ще са по-объркани от обикновено. Те трябва да избягват пътуванията, да внимават при общуване с чужденци, да учат повече за изпитите си. Най-тревожно ще се чувстват на 8 и 9 януари – петък и събота. В тези дни могат да има неприятности с децата си, с приятели и много близки хора. Най-добрите дни с 5 и 6 яунари – вторник и сряда. Те са подходящи за печелене на пари , за професионални успехи. Ще има чувство на увереност и стабилност.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.