img

Апартаментът на Цветан Василев – злато, крокодилска кожа, бронирани прозорци и бомбоубежище!

/
/
/
1405 Views
Цветан Василев
Цветан Василев е като истински цар

Скандалният банкер Цветан Василев, явно е знаел какво се готви срещу него, тъй като е превърнал бившето заведение „Кристал“ в истинска крепост с бронирани прозорци, издържащи на атака с гранатомет, както и със специално бомбено убежище.

Съседи на Василев разкриват в какъв лукс е живял той, преди да напусне България. Жилището е с площ 1500 квадратни метра, което е 10 пъти над един стандартен апартамент. Намира се в идеалния център на София и разполага с половин метър изолирани стени. Освен това, апартаментът разполага със собствен водоизточник, генератор на ток, които при евентуална авария осигуряват до 10 дена независими ток и вода за жилището.

Василев има и друг апартамент, който е преустановен като отделно жилище към основното му такова и може да се влиза от 3 входа. Когато попаднеш вътре, буквално се пренасяш в един нов свят. Никакви звуци не се чуват от външната среда, има специално пригодена зимна градина, с лоби бар, маси, столове и пълен лукс. Отделно има 3 офиса с частен асансьор, като мебелите там са от крокодилска кожа. Мебелите са правени по поръчка от австрийски дизайнери и само те се оценяват на 5 млн. лв.

Щорите на прозорците също са бронирани, а покривът е стъклен, като открива невероятна гледка към небето. Кухнята на Василев също е супер луксозна и за пример ще ви кажем, че само хладилника му струва 30 000 лв. Кранчетата в баните са златни, а в едната тоалетна има 2 седалки без преграда.

Цветан Василев е придобил имотът през 2013-а година, като има цели 12 нотариални акта за преустройство. Навсякъде са поставени охранителни камери от последно поколение, така че и пиле не може да прехвръкне.

Говори се, че банкерът искал да продаде имота, но според топ брокерите в бранша, подобно луксозно имение е непродаваемо. Имотът също така е поставен под запор, което допълнително утежнява неговата евентуална продажба.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.