img

Anonymous нападнаха Доналд Тръмп! Обвиниха го в защита на Ислямска държава!

/
/
/
677 Views

Анонимните срещу Доналд ТръмпПривърженици на хакерската група „Анонимните“ обявиха война на Доналд Тръмп заради предизвикалия противоречиви реакции неговпризив за забрана мюсюлманите да пристигат като бежанци в САЩ.

Според тях със заплахите си към мюсюлманите, Тръмп на практика се оказва оръжие в ръцете на „Даеш“.

Групировката пусна видеозапис, в който кандидатът за президентската номинация на Републиканската партия се подлага на сериозна критика.

„Колкото повече изглежда, че САЩ взимат на мушка мюсюлманите, а не радикалните мюсюлмани, толкова повече „Даеш“ ще използва това в кампанията си в социалните медии“.

Представителят на хакерите предупреждава Тръмп да помисли два пъти преди да каже каквото и да било.

Стана ясно също, че „Анонимните“ за кратко време са хакнали и сайтовете на един от големите имоти на Тръмп – „Тръмп тауър“ в Ню Йорк. Милиардерът го използва и като щаб за кандидат-президентската си кампания. Преди атаката хакерите публикуваха съобщение в „Туитър“: „Сайтът на Trump Tower е атакуван като демонстрация срещу расизма и омразата“.

Случайно или не, днес саудитският милиардер и член на кралското семейство принц Уалид бин Талал нарече Доналд Тръмп „позор за Америка“ и го посъветва да се оттегли от предизборната кампания. Принц Уалид ръководи холдинга „Кингдъм“, който има дялове в американския банков гигант „Ситигруп“, в парка „Евро Дисни“, медийната империя „Нюз корпорейшън“, хотелската верига „Четири сезона“ и „Туитър“.

„Оттеглете се от надпреварата за президентските избори в САЩ, които никога няма да спечелите“, написа Уалид в „Туитър“.

Реакцията на американския милиардер не закъсня – часове по-късно той написа в платформата: „Тъпият принц Уалид иска да контролира нашите американски политици с парите на тате. Няма да може да го прави, когато бъда избран“. Принц Уалид е племенник на крал Салман.

След кървавите атентати в Париж, „Анонимните“ обявиха, че обявяват глобална война на ислямистите. Последователи на хакерската мрежа издирват в интернет профили в социални мрежи и сайтове на привърженици на „Даеш“, като се опитват да ги свалят.

Те провеждат и офанзива срещу движението, като наводняват социалните мрежи с подигравателни материали за джихадистите.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.