img

Ани Салич бясна на Нова телевизия! Шефовете отново я прецакаха!

/
/
/
1037 Views

Ани СаличАни Салич е жестоко прецакана от ръководството на Нова тв. Новинарката за пореден път ще се размине с плановете си, след като обещанията на шефовете отново са отложени, пише столичен всекидневник.

Ани Салич остава в новините и така ще е за неопределено време. Феновете ѝ са доволни, тъй като ще продължат да ѝ се радват от екрана всяка делнична вечер. Самата журналистка обаче била бясна на шефовете си. Преди време, тя бе разработила подробна концепция на собствено лайфстайл предаване, което се надяваше да настани на мястото на „На кафе“ с Гала.

Екранната партньорка на Ники Дойнов била убедена, че много повече от плевенчанката заслужава да води подобно шоу, защото се смятала за по-умна и добра в телевизионната работа. Оказало се обаче, че шефовете на Нова нямали никакво намерение да сменят водещата на „На кафе“, нито да свалят предаването й въпреки спадналия му напоследък рейтинг.

В същото време намирали, че Салич си е точно на мястото като водеща на централните новини. Затова категорично й обяснили, че трябва да си стои на мястото и да не гледа в чуждите панички.

Лютата македонка се разлютила още повече, като разбрала, че няма никакви шансове да си смени работата и в яда си за малко щяла да хвърли оставка. Е, после се замислила, че не може да си позволи да остане на трудовата борса. Затова се опитала да се успокои и засега продължава в новините, докато измисли друг начин да постигне целта си.

Салич стана част от екипа на Нова преди 2 години, след като bTV я измамиха с обещанието, че ще има собствено предаване. Тогава, в опит да я задържат, от медията й предложиха компенсация в размер на 500 000 лева. Гордата македонка обаче ги отказа и предпочете да се премести в Нова, разчитайки, че там ще има собствено шоу. Тя за кратко правеше предаване в неделя, което обаче се провали, и сега е лице на новините.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.