img

Андрей Слабаков избухна: Само идиот може да иска да сме като при социализма!

/
/
/
704 Views
Сподели с приятели

Евродепутатът Андрей Слабаков не смята, че в България се е извършила желаната промяна преди 30 години!

Съпругът на популярната актриса Ернестина Шинова – Андрей Слабаков, който в момента работи като евродепутат, е на мнение, че промяната на 10.11.1989 г. е била само привидна. Всъщност сме били станали свидетели на вътрешнопартиен преврат, а не на нова система.

Андрей Слабаков е против социализма, разбра Е-новини

„Все още живеем в „тежкия“ социализъм, защото един от основните проблеми в държавата е финансирането на области и общини. Няма я свободата, за която мечтаехме.“ – отсича режисьорът.

Андрей Слабаков не харесва времето на Бай Тощо

Според него голямата грешка на Прехода е била, че сме продали на безценица големи пазари на Западна Европа и САЩ, а сега се чудим как да си ги върнем. Предвид близостта на Борисов с ЕС и Америка обаче, надали чак толкова напира за връщането на тези пазари, дадени по времето на Иван Костов.

Мнението на Андрей Слабаков за времето на Тодор Живков не е особено положително, защото той не може да приеме философията, че всички хора трябва да са равни.

„Равни сме само пред Господ и пред закона. Който смята, че всеки трябва да е равен във всичко, страда от вроден идиотизъм.“ – смята евродепутатът, който прибира по 6800 евро на месец.

Той вижда единственият изход в създаването на план за поне 100 години напред, в който България ще се движи с малки, но достатъчни темпове напред. Дали обаче Бойко Борисов е способен да създаде такъв план, Слабаков не уточнява.

Източник: Topnovini.bg

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.