img

Андрей Слабаков: Какъв Радев, аз съм 100 пъти по-добър!

/
/
/
5506 Views
Сподели с приятели
Андрей Слабаков не е фен на Румен Радев и по-скоро заема страната на Бойко Борисов, разбра Е-новини!

В конфликта между премиера и президента евродепутатът Андрей Слабаков подкрепя Борисов. Това стана ясно още по време на пика на пандемията, когато каза, че Радев се държи неадекватно, а правителството си е свършило чудесно работата с мерките срещу Ковид-19.

„В момента Бойко Борисов е правилният човек за България. Радев няма да го коментирам, само ще кажа, че аз мога да съм 100 пъти по-добър президент от него.“, смята Слабаков.

По всичко личи, че евродепутатът го устройва сегашното положение и одобрява правителството. Няма как да е другояче, тъй като той бе издигнат от ВМРО, които са в управлението. Преди 7 години Андрей Слабаков беше основна действаща фигура на протестите срещу Борисов. Тогава беше нещо като днешните Бабикян, Хаджигенов и Минеков.

Днес обаче режисьорът получава над 13 000 лв. на месец, с което живее в охолство. Това е двойно на доходите му, които имаше преди да влезе в политиката.

Слабаков е голям критик на всички, които се съмняват в опасността от коронавирус. Именно затова подкрепя така сериозно правителството, чиято позиция открай време е, че това е много тежък и смъртоносен вирус.

Евродепутатът Андрей Слабаков е на мнение, че протестите трябва да бъдат спрени насила!

„Народът се управлява със сила, това е казано отдавна. Прекалено много продължи този цирк, трябва да бъде спрян вече.“, е казал Андрей Слабаков, съобщава Dailystandart.com.

Евродепутатът винаги е подкрепял протести и имаше репутацията на бунтар. Този път обаче той не застава на страната на народа, а в обратна посока.

Интересно е и отношението му към Бойко Борисов, когото преди време често критикуваше. По време на извънредното положение обаче заяви, че Борисов се държи адекватно, а президентът Радев – не. Освен това Слабаков неведнъж повтори, че българското правителство се е справило отлично относно коронавируса.

„Бойко е прекалено добър. Ако аз бях премиер, досега да съм измел със сила всички от Орлов мост.“, отсича евродепутатът.

Припомняме, че Андрей Слабаков не е засегнат от икономическата криза, тъй като работи в европарламента, където получава по 6800 евро на месец. Жена му Ернестина Шинова дори публично призна по БНТ, че в семейството им няма финансови затруднения, понеже главата му е евродепутат.

Слабаков е открит противник на протестите и от гледна точка на това, че там лесно могат да се заразят много хора с COVID-19, а той и жена му сляпо вярват, че опасността от този вирус е огромна и трябва да се внимава много.

Източник: Зона98

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.