img

Андрей Арнаудов: Турците не са ни поробили! За 30 години дръпнахме много напред

/
/
/
2876 Views
Сподели с приятели
Андрей Арнаудов има интересна гледна точка за състоянието на държавата, видя Е-новини!

Милионерът Андрей Арнаудов смята, че днес България е много по-развита страна в сравнение с преди 30 години. Ето защо той одобрява управлението на държавата ни и твърдо не желае да се връщаме към социализма.

Андрю, както го наричат приятелите, е заклет антикомунист. Според него за 45-те години на тоталитарен режим у нас не се е случило нищо добро. Той дори дава пример с индустрията, която определя като крайно вредна за здравето, пише ПИК.

„Ако се върнем назад във времето с 30 години и сравним онази България и сегашната, ще видим голям напредък. Ситуацията е съвсем различна днес.“ – смята продуцентът на „Фермата“, пише Skandalni.eu.

Андрей Арнаудов
Андрей Арнаудов мрази комунистите

Според него основните разлики са, че имаш свобода и право на избор, можеш да пътуваш до която искаш точка на света. Освен това тв водещият вижда членството ни в НАТО и ЕС като нещо, което ни тласка нагоре.

Мнението му не се приема добре от много хора, доста от които днес са по улиците, за да протестират. Андрей обаче си навлече гнева на хората и с друга своя позиция по болна тема.

Арнаудов е убеден, че турско робство в България не е имало и дори излага доводите си за това.

„Няма как българинът да е бил роб, при положение че е притежавал къща и земя. Робите са нямали такива неща, както е било с негрите в САЩ. Не знам дали е владичество, иго или нещо друго, но със сигурност не е робство.“ – категоричен е екранният партньор на Иван Христов.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.