img

Американците пускат телевизия за продажба на оръжия!

/
/
/
784 Views

Продажба на оръжияОт януари догодина в САЩ тръгва телевизията Gun TV, която ще продава на хората оръжия, съобщи ТАСС. Зрителите на новия канал не само, че ще могат да се запознаят с последните новости в света на пушкалата, но също така и да чуят мнението на експерти какво точно стрелково чудо да си купят.

Програмата на оръжейната телевизия ще върви шест часа на ден.Съществува обаче една хитринка, съобразена със законодателството на страната- оръжието, поръчано през тв- програмата и нейния сайт не може да бъде доставено пряко до купувача. Поръчаната стока ще бъде доставена до най-близкия до клиента оръжеен магазин.

Една от основателките на канала – Валери Касъл казва пред медиите, че те „няма да раздават оръжие на все повече хора, а просто ще обслужват тези американци, които вече имат приятелски връзки с оръжията“.

Шегата настрана, но според последните статистистики за изминалата година на територията на САЩ са станали 355 убийства. И появата на новия канал се надява да научи хората да си купуват оръжия, но само за самозащита.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.