img

Алена за 2016-та година: Очакват ни глобални войни!

/
/
/
863 Views

АленаСветлана Тилкова- Алена е ненадмината у нас в изготвянето на хороскопи. Прогнозите и за бъдещето са навсякъде – по телевизията, в радиата, по страниците на вестниците и списанията. Чаровната дама е и единственият специалист в света по кармична астрология,което я прави още по-търсена сред желаещите да научат какво ги чака.

Столичен вестник се свърза с Алена и я разпита за предстоящата 2016 година. Тя изложи подробно своите виждания за идните 12 месеца, а и даде съвети как да преодолеем трудностите, пред които ще ни изправи съдбата.

Според Алена 2016 година е подвластна на Марс, подвластна на числото 9. Очакват ни 365 дни пълни с агресия. Разрушителният Марс ще бъде носител на скрит гняв и агресия, избликващи в неочаквани моменти, водещи до физическо насилие, убийства, разпалване на нови войни заради привидно незначителна междуличностна или междуетническа разправа, възбудила към мъст големи човешки маси. Родените в Овен под влияние на вибрации 1,10,19, 28 и особено на 9,18,27 не бива да бъдат допускани на ръководни позиции и в държавното управление с право на самостоятелни решения, защото действията им ще са пагубни за държавите, а също и за цялата планета.

Според Алена трябва да очакваме нови атентати като този в Париж. „А някой дали се замисли, че загиналите невинни хора в Париж са светкавично кармично възмездие за гаврата на уж карикатурното вестниче „Шарли Ебдо“ със загиналите пасажери на руския пътнически самолет и с мъката на техните близки“, казва Алена.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.