img

Алена с ужасна прогноза за 2016: Очаква ни тероризъм, насилие и размирици!

/
/
/
879 Views

АленаДнешният тероризъм е само репетиция. Първата война, тази на религиите, вече започна, твърди астроложката Светлана Тилкова – Алена пред столичен седмичник. Очакват ни 365 дни, наситени с агресия. 2016 е годината на Марс, подвластна на вибрация 9.

През годината на Марс е задължително детайлно обмисляне на всяко действие на държавно ниво, за да не се стигне като последица от неспазените изисквания в годината на Сатурн до разпалване на вътрешни и междудържавни конфликти заради дадени, но неизпълними обещания, които отдалечават България от стабилността й през 2016 година.
Според нея, война между Турция и Русия със сигурност няма да се случи, но Турция ще плати непосилна цена за сваления руски самолет.
„Те си знаят кой ги подучи да ударят в гръб незащитен боен самолет, при това на сирийска територия. Вероятно, защото на някой не му хареса, че за седмица руски бомбардировки ситуацията в Сирия рязко се промени, а създателите на изкуственото творение ИДИЛ искат да му осигурят още малко живот, разбирай дестабилизация на района и Европа, докато не бъде изцяло унищожено. Жалко е, че цената за сваления руски самолет ще я плати редовият турски гражданин“, твърди Алена.

Тя прогнозира скрит гняв и агресия, избликващи в неочаквани моменти, водещи до физическо насилие, убийства, разпалване на нови войни заради привидно незначителна междуличностна или междуетническа разправа, възбудила към мъст големи човешки маси.
Родените в Овен под влияние на вибрации 1, 10, 19, 28 и особено на 9, 18 и 27 не бива да бъдат допускани на ръководни позиции и в държавното управление с право на самостоятелни решения, защото действията им ще са пагубни за държавите, а също и за цялата планета Земя.

През 2016 година ще търпят кармично наказание народи, държави, отделни хора заради незачитането, потискането или даже унищожаването на интелектуалците на планетата Земя и на знанията, които даряват на човечеството. Съществата, решили да спрат еволюцията с цел да господстват сами, а човеците да им слугуват, ще започнат да получават своите кармични наказания.
През следващите 200 години човечеството ще преживее още няколко глобални войни, докато дойде мигът оцелелите, помъдрели и еволюирали хора да се слеят с Вселенското семейство на разумните планетарни култури. Първата война, тази на религиите, вече започна. Сега се дислоцират силите, религията е по-скоро претекст, а не наболяла потребност за агресия. След 10-15 години, ако не се случи чудо, ще заговорят оръжията. Днешният тероризъм е само репетиция.

На въпрос да очакваме ли още атентати като този в Париж, астроложката отговаря: „И не само в Париж. А някой дали се замисли, че загиналите невинни хора в Париж са светкавично кармично възмездие за гаврата на уж карикатурното вестниче „Шарли Ебдо“ със загиналите пасажери на взривения руски пътнически самолет над Египет и с мъката на техните близки Уви, ще има повече от това, отколкото през 2015-а – годината на кармична разплата. Смъртта шестваше в делника, предизвикана, уж случайна, нелепа. Ако не сме си научили урока, а българинът има много къса памет и не умее да си вади поука от случилото му се, предстоящата 2016 година на Марс ще е парад на агресията, насилието, жестокостта.

Марс заедно с Нептун в Риби предупреждават, че реките ще са пълноводни още преди снеготопенето през пролетта. Ако не сме подготвени, няма да избегнем разрушителните наводнения из цялата страна. Тези наводнения може да продължат и през лятото заради дъждове и непочистени речни корита или немарливост при проверките на язовирните стени.

Хороскопът на второто правителство на Борисов е повече от положителен, въпреки подводните камъни, които са преди всичко на местна почва. „Надявам се, да бъда чута в предупрежденията си, за да не се повтори сценарият с първия кабинет „Борисов“. През 2009 година описах по точки възможните проблеми, водещи до предсрочна оставка на правителството няколко месеца преди края на мандата. Не бях чута и… дойде Орешарски. Сега, след кметските избори, забелязвам, че кметове на ГЕРБ започват да се държат дерибейски, сякаш са спечелили с много и завинаги. Пукнатината вече се появи, а декември е преломният месец, който ще ни покаже накъде върви управлението на ГЕРБ.

В годината на Огнената маймуна можем да очакваме бум на измамите – телефонни, документни, морални и материални. Заради факта, че маймуната е себичен егоист, в нейната година у мнозина ще се засили егоизмът и липсата на взаимно доверие. Хората, които не притежават достатъчно знания и умения, ще се опитват без скрупули да потискат по-знаещите.

Изпразнената от съдържание суета, посредственост и арогантно безличие ще се стремят да властват над мъдростта, опитността и знанието. Годината непрекъснато ще ни сблъсква с хора, които ще разчитат преди всичко на умението си да блеснат и заслепят околните, за да не бъде разкрита посредствеността им. За съжаление тези характеристики няма да подминат и нашите управници.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.