img

Ако искате да привличате късмет и пари задължително направете тези промени в дома си

/
/
/
329 Views

Ако поради една или друга причина напоследък оставате с усещането, че нещата не вървят, то съществува лесен начин да привлечете късмета и парите на ваша страна. Достатъчно е просто да направите някои промени в дома си.

Още хората от дълбока древност са били запознати с тайнствените ритуали, свързани с огледалата.
Обикновено те се използват за привличане на късмета и за финансови успехи. Смята се, че огледалото е изключително мощен енергиен поток, който древните лечители и гадатели са използвали за предсказване на бъдещето.

В древен Тибет например монасите са използвали огледалата за взиране в собственото им Аз. Те са използвани и за настройване на собствените енергийни потоци към Вселената.

Задължително заложете на елипсовидно или кръгло огледало Учен от Сревновековието е придобил огромна популярност заради феноменалната му възможност да разкрива здравословното състояние на хората само с взиране в огледалото. Само с негова помощ той бил в състояние да определи болестта, от която страда човекът пред него.

Чрез изричане на тайнствени думи и с тайнствени ритуали той прехвърлял болестта в огледалния образ на човека и по този начин възстановявал здравето и имунитета му.

Ще ви разкрием малка подробност за огледалата, благодарение на която ще можете да привлечете късмета на своя страна. За никого не е тайна, че при смъртен случай всички огледала в дома трябва да бъдат покрити с нещо.

Вярва се, че душата на човека, който си е отишъл от този свят, се оглежда за последно в огледалото преди да тръгне. В този ред на мисли, ако то не е закрито, душата може да остане завинаги в него.

Днес се счита, че домът ви ще бъде застигнат от огромен късмет, ако огледалата в него са с овална или кръгла форма. Ако не искате да прогоните личното си щастие, в никакъв случай не поставяйте огледало върху спалнята си, тъй като краде от емоциите ви.

Направете тези неща и не след дълго сами ще се убедите, че методите работят. Привлечете късмета и парите на своя страна.

loading...
Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.