img

8 тайни за качествено отслабване, което диетолозите крият от вас!

/
/
/
1524 Views
Сподели с приятели
Има много рецепти за отслабване, упражнения, диети, но в крайна сметка нищо не върши работа колкото един полезен съвет

Отслабване! Мисълта за отслабване може да е обсебваща. Но преди да се отдадете на предната диета, прочетете статията. В нея ви предлагаме лесни, ефективни и много полезни съвети за отслабване. Без тях каквото и правите за своето тяло, ще е обречено на неуспех пише lekuvai.bg.

Змията – свещен символ на трансформацията, известна още от древността. За да се промени и да расте, е необходимо да си смени кожата. Процесът е доста неприятен, може да се каже дори болезнен. Бедното влечугото страда, навсякъде я сърби, боли, щипе, драска, дърпа. Змията търка тялото си върху различни повърхности, и в крайна сметка успява да смени кожата си. Благодарение на новата кожа змията става не само по-здрава и силна, но и много по-красива.

Ако искате да отслабнете и да промените тялото си – трябва да промените напълно и своите навици. Както змия се освобождава от старата си кожа, така и вие ще трябва да се откажете от нещо, което е удобно, но вредно . В противен случай резултат няма да има!

Трайно отслабване се постига като се промени подхода към загубата на тегло

1. Вместо да броите калории, не яжте въглехидрати! Наблегнете на протеините и полезните мазнини.

meso

Сьомга, сардина, херинга, орехи, авокадо, месо, яйца – всички тези продукти ще допринесат за баланса на омега-6 и омега-3 мастни киселини в организма. Това нормализира производството на хормона инсулин и спира процеса на активно натрупване на мазнини.

2. Много добре помислете какво ще има в хладилника и шкафовете по време на диетата. Обмислете менюто и пазарувайте поне няколко дни напред. Не си и помисляйте да купувате нещо, което го няма в списъка.

dieti

Много е удобно ако може предварително да съставите меню и да разделите храната на порции. Така няма до преядете.

3. Началото на диетата е прехода към нов начин на живот. Точно тогава е и времето, в което да използвате умния си телефон. Има функция за напомняне, и тя вашето спасение!

plodove

Трябва да се яде на всеки 4 часа, след което тялото не се чувства недостиг на хранителни вещества и постепенно спира да складира. Обикновеното напомняне от телефона ще ви подскаже какво точно трябва да правите.

4. Движението трябва да бъде като слогана на тотото – участвайте с малки суми, но редовно

tqlo

Иначе казано – хапвайте малко, но редовно. Всеки ден по половин час е по-добре, отколкото да се трепете 2 часа във фитнеса, само защото предният път ви е домързяло и не сте отишли.

5. Ние постоянно сме в очакване да му дойде времето, но вместо това времето просто си отива

kanela

За да се предпазите от изкушението трябва да имате диетични ястия в резерв. Например – варено месо, зеленчуци, готови ястия, замразени във фризера.

Дистанцирайте се от хората, които пречат на диетата ви. Обяснете защо не може да излизате в петък вечер, вместо да се напиете безпаметно и след това да ви е яд единствено и само на себе си.

6. Зависимост от храна не съществува!

torta

Всеки път, когато се възнаградим с храна и преяждаме, мозъка го помни, заради хормона допамин. Това е връзка, която никоя диета не може да разруши. Връзка, която не се влияе от никакви хапчета за отслабване.

7. Има теория за кофа, пълна с раци. Ако в кофата има само един рак, то той би могъл да се измъкне сам. Но, когато са много раци, се случва следното: един се изкачва нагоре, а всички останали го бутат обратно надолу.

koktail

Подкрепата е много важна, ако искате да отслабнете. Затова се обградете с хора, които няма да ви надъхват излишно, но няма и да ви пречат.

8. Отслабнете с помощта на регулиран начин на живот. Това е единственият начин. Диета в продължение на няколко месеца не дава резултат, който ще промени нещата за години напред. Забравете за рафинираните сладкиши, тортите, заведенията за бързо хранене и алкохола. Това означава не само да отслабнете, но за да станат по-здрави. Здравето е голяма мотивация за всеки нормален човек!

Запомнете! Не може да отслабнете с диета! Може да се освободите от излишните килограми САМО ако промените начина си на живот!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.