img

5-те най-често срещани лъжи за жените!

/
/
/
1165 Views

Красива женаБлагодарение на интернет и социалните мрежи, мъжът може да открие своята следваща партньорка за отрицателно време. Благодарение на нормите и предразсъдъците, по-често правим компромиси със себе си, защото в природата на мъжа е заложена една скромност, която най-често идва с натрупаните знания и болезнения опит. Животът вече се движи на високи обороти и всичко, което закупите ще бъде по-бързо, по-мощно и по-добро от предишното – само хората си остават същите.

Въпреки модерните промени, социализирането все още си остава същото, китайските учени работят върху проектирането на секс роботи, но все още са далече от истината, което ни остава само един избор – жените. Тези мистични нимфи, които на пролет ще покажат своите безкрайни бедра, те контролират живота ни. И сме сигурни, че ловният сезон с прашки ще започне в началото на следващия месец. И както спартанците са калявали своите деца от малки, посявайки семената на силата и борбеността, така и ние ще се опитаме да променим някои от основните вярвания за женското съсловие, чието съществуване е по-дълго и от периода за полу-разпад (Half-Life, ако искате) на плутония. Ето в какво трябва да спрете да вярвате, когато розите започнат да разцъфват:

1. Всички красиви жени тичат след парите

Сигурни сме, че хората, които не слагат газово на Bentley-то си, могат да „напазаруват“ няколко плеймейтки – всеки може да вади мрени с бомби, изкуството е да използваш въдицата. Не е задължително да имате портфейла на Тръмп, за да можете дори да ги заговорите. Изречените думи не се таксуват и точно след 3-4 изречения ще можете да знаете дали сте успели да промените нейните нагласи или просто сте изправени срещу поредния плитък интелект, който вярва, че животът трябва да се развива като приказка на Дисни. Има красавици, които не могат да се впечатлят със светещия ролекс – рядкост са, но това не означава, че трябва да се отказвате. Благодарение на разглезените синове без нито един трудов стаж, летвата се сваля толкова ниско, че спокойно можете да се приберете с един шедьовър у дома. Благодарение на модерния феминизъм, все повече жени си купуват ботушите сами, но споделихме, че китайците не могат да направят истинска реплика на мъжа, следователно ще трябва да има поне един отговорен за снощните оргазми.

2. Жените не могат да бъдат лоялни

Животът наистина доказва, че до края на света можете да се доверявате само на родната си майка, но ако доверието бъде изгорено и там, тогава най-вероятно сте осиновени – нямаме друго разумно обяснение. Ако живеете с идеята, че всяка жена търси поредната си жертва ще Ви разочароваме – за разлика от богомолките, които откъсват главата на своя любовник, жените са готови да откъсват чуждите глави, за да запазят партньора си по-дълго, стига да е демонстрирал определено качество. Първото добро впечатление, възпитанието и няколко добри комплимента могат да поставят най-добрата защита до фалопиевата тръба – проверели сме многократно!

3. Жените харесват задници

Така наречената визия на „Лошото момче“ все по-често може да отстъпва пред съвременните бели рицари. Защо? Благодарение на грубите селски прояви и поп-фолк идеологията, доброто възпитание може спокойно да бъде заподозряно във флирт. Една красива жена трябва да казва „НЕ“ около 3 милиона пъти, а в бара е по-ценна от мед за мухите. Оригиналните лошковци са първите, които получават студеното рамо, защото лафът „Здрасти, мацооо!“ вече е по-изтъркан и от аудио касетите на Веско Маринов! Всички сме играли точно тази роля – понякога сме имали успех, друг път – не. Модерният кретеноизъм вече не е на мода, освен това никой не вярва, че Пешо обявява страшна цифра за Calibra-та. Инструкциите за употреба ясно показват, че жената има правото само да мърка, Валерката знае за какво говорим. Правенето на комплименти, подаряването на цветя и малките изненади, са напълно безплатни и много полезни.

4. Красивите жени винаги са заети и недостъпни

И благодарение на тази прекрасна лъжа, същите решават, че футболистът-хулиган е единственото човекоподобно заинтересувало от нея. Причината? Нищо по-добре не се появи. Красивите жени са самотни, освен това са отегчени до смърт, което означава, че заучените клишета и Джоуи тактиката „Здрастииииииии!“ няма да работят. Дори не се опитвайте да ги черпите с питие – те могат и сами да си го купят. Тайната за покоряването на богинята се крие в игнорирането на всяко сексуално желание. Нека не забравяме, че преди раздрънкването на стария креват с пружина, трябва да има някаква известна социализация. Ако спрете да гледате гърдите й, не я виждате като съществото, с което ще сложите още едно х-че на леглото, гарантираме, че до 2 часа ще сте я прибрали у дома. Методът е изключително лесен на теория и още по-лесен на практика – ние сме мъже, а не маймуни. Не гледай лошо, усмихвай се, опитай се да разбереш максимално много за нея и не прави никакви сексуални референции. Размяната на телефоните би могла да бъде добро начало в края на вечерта, а в противен случай просто можеш да смениш бара, защото в този няма да се случи нищо.

5. Жените манипулират

… или използват богат речник и заобиколен път, за да получат точно това, което искат от вас. Понякога може да имат нужда от пари, друг път ще използват пропагандата с комплименти, за да ги заведете на почивка и накрая ще ви кажат, че никога няма да намерят друг като вас, освен това се смеят и на тъпите вицове. Ако това е манипулация, значи наистина сте манипулирани. Около 10% от жените в световен мащаб ще бъдат откровени и ще поискат вашата помощ, когато нямат друг шанс. Те не мрънкат за нови ботуши, защото старите са им омръзнали, а защото вече не стават за носене. Антисребролюбката не обича материалните подаръци и се фокусира върху колекционирането на спомени. По тази причина ще предпочете да отидете до Витоша, отколкото до Sin City. Ще бъдат щастливи, когато предпочетете да останете с тях, отколкото да се напивате безпаметно някъде другаде. Освен това сме категорични, че доставянето на малки емоции е пътят към мъжкия множествен оргазъм – подари цвете, нищо, че не е празник!

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.