img

5 неща, които трябва да знаеш, преди да напишеш пожелания за рожден ден!

/
/
/
3474 Views
Сподели с приятели

Искало ли ви се е да направите най-оригиналния подарък за любим човек, но нещо да не ви достига?

Попадали ли сте в ситуации, в които искате да изкажете най-красивите пожелания за рожден ден, но сякаш точно сега думите ви се изпариха? Ако това ви е поне малко познато… Ако търсите оригинални пожелания за рожден ден или идеи за подаръци, то предлагаме ви pojelavam.com и някои полезни съвети:

Не бъдете банални!

Не се превръщайте в част от масовия спам по социалните мрежи, които повтарят едно и също: „Честит Рожен ден!“. Не използвайте същия поздрав повече от веднъж. Има хора, които всяка година си повтарят едно и също пожелание и го пращат на всички свои познати при такъв повод.

Позволете на мислите си да се развихрят!

Помислете за човека, към когото отправяте пожелания. Ако добре го познавате, може да задълбаете в мечта, цели, социален статус или друго. Ако ли не е толкова близък, поздравление за рождения ден с традиционните неща – здраве, щастие, късмет и малко украсени в рима или като букет ще е добре.

Спомнете си, какво ви свързва с лицето, което поздравявате. Припомнете си историите, които се случиха с него. Може би с вашето участие, приключения или просто интересни моменти на общуване, точки на контакт ще ви дойдат гениалните идеи. Ако успеете да пресеете поне няколко думи от това, един поздрав ще вкара рожденика и вас в приятни спомени и няма да има празен набор от писма.

Не пожелавайте тривиални неща!

Понякога звучи досадно, когато всички пожелания са в насока свързани с професионална дейност и работа. Например, да пожелаем на всички творци творчески успех или на спортистите нови спортни постижения. Това е разбираемо и всеки рожден ден човек ще чува тези думи цял ден, от които ще започне да се чувства като заразен.

Опитвате се да създадете, позната мярка!

Това означава, че поздравленията могат да бъдат шокиращи, но не съвсем извратени. В противен случай всеки ще помисли, че „това е написано от идиот“.

Не е необходимо да пишете пожелания и поздравления!

Ако не ви се отдава да римувате и дори да вържете едно-две изречения, тогава не е нужно да се измъчвате. Има сайтове, които предлагат милион готови, оригинални идеи за подаръци и уникални пожелания за рожден ден за всяка възраст, професия, социален статус и пол.

Нещо повече, това са: pojelavam.com!

Ако изберете сайт с пожелания за рожден ден с вашето публично поздравление вие ще се откроите от тълпата. Това е така, защото на тези места има пожелание за всеки. Така, ако сте брат или сестра на рожденика, ще намерите конкретното пожелание. Няма да се притеснявате, че някои ваш познат и приятел на рожденика е избрал същото пожелание.

В заключение:

Избрахме да напишем тази статия за многото добри хора, които искат да бъдат красиво поздравени. Ние предлагаме замислено, сърдечно, без срам и без ограничение красиви поздрави за всеки празник!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.