img

Ученичка разбра, че е жертва на групово изнасилване едва 2 месеца след това!

/
/
/
500 Views

Шокирана тийнейджърка разбра, че е била изнасилена от четирима души, след като шест седмици по-късно полицаи й показаха видео от нападението, заснето от един от насилниците, съобщава The Sun.  На 17-минутното клипче, направено преди две години, се виждат група мъже, които я нападат в спалнята. 16-годишната австралийка получила покана за парти чрез социалната мрежа Фейсбук. Пристигайки на купона, тя помолила 26-годишен млад мъж на име Тристан да се грижи за нея, след което започнала да се налива с алкохол и да пуши марихуана.
Един от груповите изнасилвачи
Един от изнасилвачите Младото момиче изпаднало в състояние, в което не можело да каже и дума. Всъщност, на насилниците не им трябвало да говори. На записа се чува гласа на единия от изнасилвачите, който казва:  „Един по един. Всички ще правим секс тази вечер”. В съда момичето не успяло да си спомни нищо от въпросната вечер. Когато се събудила, а в леглото до себе си видяла Тристан, решила, че той я е изнасилил.

Когато полицаите й показали клипчето, на което се виждат още двама мъже, момичето изпаднало в шок. На кадрите се чува как тя мрънка, че иска да спи, защото е изморена, а един от нападателите й казва, че купонът едва сега започва.   В съда нападателите твърдят, че са невинни по многобройните обвинения, които са им повдигнати, сред които сексуално нападение и нанасяне на телесна повреда.

loading...
Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.