img

Няма да повярвате каква тайна крие НАСА от нас! Вижте за какво става въпрос!

/
/
/
1681 Views

Тайна на НАСАОще в началото на 20-ти век легендарния адмирал Рияард Бърд разказва нещо, което оставя света със зейнали уста!

Бърд твърди, че по времето на полет над Северния полюс е открил гигантска дупка в Земята. Той влязъл там със самолета си и попаднал на високо развита цивилизация, която живее в недрата на планетата ни, и за която хората дори и не подозират.

Според Бърд на северния и южния полюс има огромни отвори, които са главните „входове“ към развитата цивилизация в недрата, която живее там изцяло, независимо от човеците от хилядолетия.

Тази теория звучи изключително смело, за някои дори налудничаво, но фактите остават – никой от нас не е видял със собствените си очи какво представляват полюсите на планетата. Изображенията и видеозаписите, които сме гледали идват от НАСА, които са ги манипулирали с цел опазването на истината за „великата заблуда“.

Прелитането на самолети от гражданската авиация е абсолютно забранено над двата полза на планетата ни.

Днес изтече видео, за което се твърди, че е първото реално доказателство заснето от Международната космическа станция за това, какво всъщност се случва на планетата ни. BRADVA.BG първа представя изумителните кадри на своите читатели.

На записът ясно се вижда как на полюса на планетата ни има гигантска дупка!

ВИЖТЕ ИЗУМИТЕЛНОТО ВИДЕО ТУК

 

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.