img

Ето кои са най-добрите пози за орален секс – вижте ги (18+)

/
/
/
1097 Views

ОралЗнаете ли, че езикът е вторият най-активен орган в се*са? Нека разгледаме кои пози са най-подходящите за орален се*с

Целувката на пеперудата

С тази поза жената получава наслада. Жената ляга с отворени крака по гръб, а мъжът застава между тях, точно срещу вагината, която задоволява с език. Ръцете му са свободни да докосва другите ерогенни зони. С тази поза се задоволява клитора, а с ръка може да стимулира G-точката.

Флейтистката

Тази поза е обратната на предходната. Мъжът ляга по гръб, докато жената на колене стимулира пениса му с уста. Възможностите с тази поза са много и зависят от вкусовете на двойката.

69

Най-известната поза в оралния се*с. Мъжът ляга по гръб, а жената застава над него в обратната посока, т.е., главата се намира над гениталиите на партньора. С тази поза можете да стигнете до оргазъм едновременно, без да се налага единият да е пасивен, а другият активен. Много е подходяща за разнообразяване на се*са.

12

Друга митична се*с поза. Мъжът е изправен, а жената на колене лапа пениса му. Мъжът насочва с ръце главата на се*спартньорката си.

Оралният влак

Също много удобна и практична поза. Мъжът ляга по гръб, а жената застава на колене и поставя гениталиите си над устата му.

Бонбон

Позата е удобна и за двамата, а за мъжа е особено приятна. Лягате на леглото. Главата на жената е на нивото на пениса и го задоволява, а мъжът наблюдава.

Каручка

Мъжът ляга по гръб. Издига гениталиите се нагоре като стъпва с крака на леглото и свива колене. Жената стои срещу тях и го задоволява орално. Мъжът създава ритъма като движи ханша си нагоре-надолу. Може да си размените ролите.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.