img

Михаил Константинов: България да засили военната си мощ, краят на Ислямска държава е близо!

/
/
/
1136 Views

Михаил КонстантиновВ света безопасна държава няма. И България е заплашена от терористите. Ако искаме да ни се чува гласчето, трябва да увеличим военната си мощ. Това заяви пред bTV математикът проф. Михаил Константинов на въпрос за конфликта в Близкия Изток и отношенията между Русия и Турция.„Русия печели на няколко фронта. НАТО са бесни на Турция.

Истината е че около 5000 пъти на година Турция нарушава чуждо въздушно пространство. Русия в момента монтира в Близкия Изток супермощния комплекс С-400, който може да сваля всичко във въздуха. И виждате, че няма никаква реакция от НАТО“, допълни той.

„Не давам повече от половин година на „Ислямска държава“, защото те без финансиране не могат, а Турция вече прекрати покупката на нефт от терористичната организация. Без тези пари, тя не може да съществува“, разкри математикът.

„От Русия в момента са по-силни единствено Щатите. Според мен няма да има война“, категоричен е Михаил Константинов. „Европа ще има да плаща още много. Тя плаща за глупостта си. Наводнихме се с една маса хора, от които нямаме нужда. Нашествието може да не е с бойни оръжие, възможно е да се осъществи и по друг начин“, заключи професорът.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.