img

Защо жените не обичат на задна?

/
/
/
6748 Views

задна прашкаВиждали сме толкова много списъци с най-яките, най-удобните, най-най се*с пози, че в крайна сметка се замислихме – добре де, а кои са най-лошите? И решихме да се поровим в уеб пространството, за да потърсим мнението на жените по въпроса. И ето какво открихме във форумите, в които жените споделят интимните си предпочитания.

Под душа

В каквато и поза да се награбите, щом е във вана, басейн, море, под душа – нещата малко излизат от рамките на голямото удоволствие. Е, не че не са приятни, но…водата отмива “мокрото”, а под душа има голяма вероятност да се ослепите с шампоана, да се подхлъзнете на сапуна. Да не споменаваме, ако имате сериозна разлика в ръста. Съвет: използвайте душа, за да се разгорещите и поемайте към доброто старо легло.

В кухнята

И отново – без значение каква е позата, повечето жени признават, че не се чувстват удобно в кухнята. Да се подпрете гола върху мраморния плот или дървената маса, а около вас е пълно с предмети, които означават потенциално наръбване, не си е удобно, да.

Кучешката

Колкото и да е изненадващо, много жени не харесват тази поза. И не защото нямаме контакт с очи и ала-бала подобни, а просто защото за много дами този вариант е болезнен.

И ето го големият победител – най-гадната поза е…обърната ездачка

Жените са единодушни – най-неприятната за тях поза се оказва обърнатата ездачка. По-голямата част признават, че не се чувстват никак комфортно мъжът да гледа само гърба и дупето(за което, разбира се, имат притеснения как точно изглежда), да нямат контакта с очи, той да не може да ги докосва никъде и в крайна сметка – никак не са доволни да гледат само краката му.

Сподели с приятели

1 Comments

  1. Искам да се запозная с някоя да обича отзад

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.