img

Пайнер върви към фалит! Митко Димитров предприема драстични мерки!

/
/
/
1502 Views
Пайнерн Мюзик
Пайнерн Мюзик си заминава

Бавно, но безславно фирма Пайнер върви към своя фалит!

След грандиозния резил на концерта на Планета в Русе, се оказва, че на изпълнителите ще им стане навик да пеят в празна зала, видя HotArena.

Припомняме, че почти никой не уважи концерта на Пайнер в дунавския град на 7 ноември. Зала Арена Русе си остана почти празна, за което свидетелстват няколко снимки, направени от фен.

Официални фотоси и видеа от изявата няма, няма и да има! Да не е луд Митко Пайнера да се посрами, като покаже как певиците му са пeли за тоя, дето духа!

Огромната зала в Русе, която разполага с 5000 стоящи места, бе заета едва от стотина души.

Същата се очертава да бъде картинката и на годишния концерт в „Арена Армеец“ София на 1 декември. Митко Димитров е наясно с излагацията, която му предстои и неслучайно този път е забранил официалните снимки в залата. Макар че всяка година телевизия Планета излъчва на живо концерта, този път нито една камера няма да заснеме изявата.

Вина за трагичното положение има самият Митко Димитров, който зорлем прокуди някои от най-добрите си изпълнители. Обидени от фирмата, си тръгнаха имена като Камелия, Крум, Даяна, Траяна и др., а на прага са Мария, Емилия и Джена. Всички те са на мнение, че шефът им толерира дадени певици повече, за сметка на други.

Другото лице, което дърпа Пайнер към пропастта, това е фолк дивата Галена. Нейни колежки са категорични, че тя движи конците във фирмата и върти интригите. Именно за сметка на нея, останалите са недооценени.

И накрая, не на последно място, вина за краха на ерата Пайнер има и залезът на жанра. От няколко години насам чалгата заема все по-незначително място сред музикалните стилове и макар изпълнителите да отричаха, по всичко личи, че поп-фолкът си отива.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.