img

Уникално: Лекар лекува всички болести само с рецепти от Библията!

/
/
/
1659 Views
Ричард Шулц
Ричард Шулц лекува всичко по традиционни методи

Този лекар твърди, че няма нелечими болести! Доктор Ричард Шулц станал световно известен лекар с прилагането на древните и прости техники на лечение, които още преди 3500 години са записани в Библията.

„Получавам писма от цял свят и хората са доволни от прилагането на прости техники за лечение, които описвам в книгата и видео материали. Аз не искам да крия моето знание. В книгата подробно е обяснено така че всеки може да се лекува доста бързо и в домашни условия. Показани са прости техники за прочистване на организма, както и малко по-сложни, като читателите могат сами да си направят лекове от билки, компреси, тинктури и др. На разположение са всички рецепти и обяснение”.

Този лекар твърди, че няма нелечими болести, а хората, които не се възстановят от техните заболявания са тези, които не искат да променят своите лоши навици.

Вярвате или не, но този лекар като основа на медицинска дейност използва антични принципи за хигиена и за лечение, които са написани преди хиляди години в Библията. Основните причини за заболяванита са неподходящи жилища, нездравословното хранене и пропуснатата цел в живота.

Човекът е създаден да живее в природата, да се занимава с физическа работа, да се храни с пресни билки и да се наслаждава на атмосферата на семейството си.

Съвременният човек е избрал да живее извън природата, в замърсени градове, без физическа активност, да се храни с преработена и отровна храна, която в голяма степен е от животински произход, а основната цел е да работи за пари, с които ще купи отрова, която разрушава здравето и живота му.

В този живот човек няма приятели и защото живее напълно неестествено, логично е да възприемчив към депресии, което всъщност представлява предупреждение на тялото.

Най-тежката форма на болестта е, когато човек се провали духовно и пожелае да умре.

В селата хората не страдат от депресия, там едва ли ще намерите човек, който е депресиран, защото те са физически активни. Но има и други заболявания, въпреки че хората в селските райони се хранят здравословно, те пушат цигари, пият алкохол, нервничат поради различни неща. Животът в природата е компроментиран от страна на медиите и начина на образование, селата се изоставят, а тези, които остават да живеят в природата нямат с кого да създадат семейство.

Първата стъпка за лечение е прочистването.

Хидротерапията е мощна техника, но не е достатъчна. Първата стъпка в лечението на болестта е почистването. Тялото трябва да се прочисти от токсините, за да може да се лекува. Главният замърсител е дебелото черво. Някои от пациентите, които се оплакват от главоболие, повече от седем години, след като очистят дебелото черво, болката веднага изчезна. След това се почистват други органи, черния дроб, който е основният филтър на тялото, жлъчния мехур, бъбреците, пикочния мехур и др. Най-подходящата техника за пречистване на тялото са растенията в природата и тяхната консумация.

Ябълките, сини сливи, чай от билки, мечо грозде са най-добрите решения за пречистване на организма. Могат да се използват и сокове от портокал и лимон в комбинация със зехтин.

Човекът със своята анатомия е консуматор на билки и растения. Самото готвене, печене и пържене унищожават хранителните вещества в тях. За хората със сериозно нарушено здраве е препоръчително да пият натурални сокове. Първите 30 дни да се консумира изключително негазиран сок, т.е. натурални сокове и природна вода. Това ще представлява вливане на организма. По този начин храносмилателната система ще работи ефективно. С това се получава икономия на енергия на имунната система и другите механизми, които водят до изцеление, а тялото получава всички хранителни вещества.

След това се преминава на растителна храна.

Предпочитаната храна на Шулц са чесънът и червеният пипер. Чесънът е най-мощният естествен антибиотик и е част от всяко лечение. Пиперът също така подобрява кръвообращението.

Що се отнася до тежките заболявания, като СПИН, при някои от пациентите, които е имал Шулц след седемдневна терапия, резултатите са видими. Що се отнася пък до заболявания като рак, сърдечни заболявания, диабет, паркинсон, ако пациентът е дисциплиниран и практикува съветите, подобряването е значимо.

Ако пациентите са заобиколени с негативни хора, които демотивират тяхното поведение, тогава това може да се превърне в основен проблем при тяхното заболяване. Важно е и да не се мисли за лошите неща от миналото.

Благодарение на мъдростта на Библията – Шулц цял живот дава съвети не само относно здравословното хранене, но и учи на позитивизъм и антидепресивно поведение при заболелите. В книгата са описани прости и старинни техники, които хората са използвали от векове.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.