img

Защо зрелите жени си падат по агнешко?

/
/
/
1571 Views
Сподели с приятели
Агнешко
Зрелите пантери обичат агнешко

По традиция в една двойка мъжът трябва да бъде по-възрастен от жената или на нейните години. Тенденцията обаче бързо се смени, до голяма степен благодарение на Холивуд, и ето че днес все по-популярни са отношенията между зрели жени и доста по-млади мъже. Тези дами често са наричани МИЛФ/MILF (майка, с която искам да правя секс) и изглеждат доста изкусително. Успели са и имат голяма самоувереност, което привлича младежите.Защо обаче тези майки се занимават с по-младите мъже, които често не им импонират нито по интелект, нито по социален статус?

1. Някой, който да се съобразява с техния график. Те имат кариера и навици, които няма да променят заради единия секс с младок, затова той трябва да се напасне към техния начин на живот.
2. Човек с работа. МИЛФ-овете разполагат със свои пари и те не търсят финанси от сексуалния си партньор. Те обаче няма да позволят на някой да им се лепне като паразит и да го отглеждат.

3. Независими мъже. Те вече имат деца и не им трябва още едно.

4. Умения в леглото. Разбира се на почит са размерът, издръжливостта и способността ТОЙ да я задоволи. За какво иначе да залага на „агнешко”?

5. Увереност. Тези жени са доста уверени и не робуват на предразсъдъци. По тази причина са привлечени и от мъже, които знаят какво правят и какво искат. Увереността като цяло е сексът без значение от възрастта.

6. Човек, който не иска обвързване. МИЛФ-овете по всяка вероятност вече са имали куп сериозни връзки и неуспешен брак зад гърба си и затова биха се навили на авантюра с младеж, който не изисква от тях нищо повече освен добре прекарано време в леглото.

7. Маниери. Това, че те избират да прекарат времето си с по-млади мъже, не означава, че те трябва да се държат с тях като хлапаци. Поведението на тийнейджър определено ги отблъсква.

8. Горещо тяло. Обясненията тук са излишни!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.