img

Михаил Наков: Людмила Живкова откри лекарство за рака, но не и дадоха да го покаже на бял свят!

/
/
/
1380 Views
Людмила Живкова
Людмила Живкова е разкрила тайната на извънземните

Гадателят Михаил Наков споделя, че редовно сънува щерката на Тодор Живков – Людмила Живкова

„Сънувам я редовно, макар че от година да не ми се е явявала толкова често” – споделя в интервю за „България днес” ясновидецът Михаил Наков, като визира Людмила Живкова. „Сякаш иска нещо да ми каже.“, допълва той.

„Виждам места до Чирпан, търси нещо там.“ Като цяло Людмила Живкова е свързана с древните паметници на културата, тя много е чела на тази тема и е била посветена. Тя обаче е била обсебена от един бокал (ритуална чаша), свързан с Христос. Преди да умре, е била попаднала на следа за нейния произход, която я завела в свиленградското село Левка. Смята се, че в местността Таштепе е открила нещо като пирамида, в която имало златно съкровище. Тогава обаче не е успяла да го измъкне, защото по границата с Турция започнали някакви проблеми и тя преценила, че е по-добре да не рискува” – споделя ясновидецът Михаил Наков.

„Людмила Живкова е използвала хеликоптер за обиколките си из страната и е разполагала с голям човешки ресурс, главно от военните. Освен това тя бе запозната с доказателства за извънземен разум и различни от нашите енергии. Дори смятам, че е изнамерила лекарство, което да лекува различни видове рак, но не са й позволили да продължи с екипа си да го изследва и пусне в продажба на хората” – счита Михаил Наков.

Михаил Наков вярва, че не всички извънземни са дружелюбни към хората

На въпрос дали вярва в съществуването на извънземни, ясновидецът отвръща: „Разбира се. Според мен обаче не всички извънземни същества са положително настроени към нас, земните. Повечето идват и ще идват, за да завладяват и да унищожават. Нищо хубаво не ни чака от небето, както се казва. Тук, на Земята, трябва да си направим хубавото, така да се каже” – споделя Михаил Наков.

Той споделя, че има покана от украинска телевизия за участие в тамошните „Ясновидци”, което се нарича „Битка на световете”. „Аз съм единственият поканен българин, което много ме радва. Надявам се да го спечеля, защо не?” – отбелязва Михаил Наков.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.