img

Карбовски хвърли бомбата: На нас президент-идиот не ни трябва!

/
/
/
1396 Views
Мартин Карбовски
Мартин Карбовски със скандално интервю

 

„Не трябва да слушаме глупавата скиорка Меркел, която казва, че няма връзка между бежанци и тероризъм. Когато бежанецът е с пушка, той е враг. Когато пусне пушката, той е гражданин. И ние през цялото време се лутаме в тази шизофрения.“

Това заяви пред Нова телевизия журналистът Мартин Карбовски. От своя страна, колегата му Иван Гарелов заяви, че в момента се води война с тероризма, която може да бъде спечелена: „Историята на Европа е пълна с много по-големи беди. Трябва да запомним обаче, че водещата сила в тази война трябва да бъдат сухопътните войски на арабските страни – сирийската армия, Ливан, Йордания, Иран. Това, което е сложното в тази история е да постигнеш тези, които подкрепят „Ислямска държава“ най-малко да бъдат неутрални“.

„Най-голямото лицемерие, зловещото предателство на европейската идея направи глупавата скиорка Меркел. Тя каза: „Сега ще приемем всички“, а в момента се отметва: “ Абе, май няма да приемем всички“. Според мен Меркел е решила на принципа на Сорос, че й трябва работна ръка. Защото е идиот. За затварянето на границата се говори от година-две. И тук трябва да кажа какво се случва на границата – Пъстрогор, Левка, Радиново, Радовец. Това са села, в които няма хора. Идват бусове с бежанци. Пъстрогор се е превърнал от официален в неофициален разпределителен център на бежанци. А това, че казаха, че има жандармерия, Румяна Бъчварова трябва веднага да си ходи, защото там няма никаква жандармерия. Нас жестоко ни заблуждават какво се случва там“, заяви разпалено Карбовски.

„Само две изречения ще кажа. Преминали са 28 хиляди нелегални имигранти. Това означава, че границата ни е отворена. Що се отнася до тактиката, ние не трябва да влизаме в капана на войната, да не я допускаме на наша територия. Русия, САЩ и Европа как можеха по времето на Хитлер да бъдат заедно, а сега не могат“, коментира Гарелов.

„Не знам колко лъжат и колко са неспособни. Но трябва да се появи някакъв човек, който не реве като президента. На нас президент-идиот не ни трябва. Адекватен ли ти е президентът? МВР шефът адекватен ли е? Някой най-накрая трябва ги каже тези неща. Пичове, тази работа с толерантност не става!“, категоричен беше Мартин Карбовски.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.