img

2 мафиотски разстрела за 2 дена! Бъчварова, кога ще си подадеш оставката?

/
/
/
890 Views

Румяна БъчвароваДвата мафиотски разстрела през последните 50 часа са тежка провокация към правителството! Куршумите пронизаха телата на Веселин Стоименов и Александър Антов, но рикошираха в МВР и се забиха в кабинета.

Зад бруталните престъпления съчетани с банковия обир прозира агресивен подтекст към премиера, а той е – ще се справи ли с ескалиращата престъпност, отбелязва ПИК в актуален редакционен коментар.

Сега един розов бизнесмен-издател доволно потрива ръце. Смуглият страхливец от Разград е издул бузи, а медийките му помпат алюзията, че мутренските разстрели от средата на 90-те години отново се връщат със страшна сила.

Естествено слугата на „Америка за България“ ще пропусне приятелката си Румяна Бъчварова и ще пробва да атакува Борисов с характерния си комплексарски стил на намеци и хапливи очерци.

Бъчварова може да е изключително подходяща да контролира коалиционната политика, но действията й в МВР будят единствено насмешка и криви усмивки в очите на шефовете на службите и редовите полицаи.

Същата е ситуацията и в другото силово ведомство, където друга една мома откри Америка с прозрението, че убийството на Стоименов е поръчково. Хубаво е, че ни го каза, иначе щяхме да си помислим, че става въпрос за битов инцидент.

В МВР има отлични специалисти в лицето на главния секретар Георги Костов, на директора на Национална служба „Полиция“ Христо Терзийски, на шефа на СДВР Младен Маринов, на началника на ГДБОП Ивайло Спиридонов и част от колегите им.

Всеки от тях денонощно е на терен и дава сърцето и душата си за българската полиция. Смешно е мъже от кариерата като тях и останалите специалисти да бъдат командвани от една жена, която посред протестите замина за Лондон под предлог, че не могла да си отложи командировката.

Крайно време е Борисов да освободи МВР от Бъчварова и сам да поеме отговорност за вътрешното ведомство, от където започна кариерата му на политик, се подчертава в коментара на ПИК.

Борисов е доказал, че може да носи отговорност. Правил го е много пъти в критични ситуации докато критиците му са се спотайвали под чехлите на жените си.

Борисов отново е на ход!

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.