img

10 се*с трика, които трябва да знаете!

/
/
/
1115 Views

Полезни съветиМислите си, че вече сте запознати с всичко, което би могло да направи се*са едно наистина яко преживяване? А с колко от тези сте наясно? Горещо ви съветваме да им хвърлите едно око, защото определено ще понаучите нещо ново. А сега направо към номер едно!

1. Не сваляйте гащичките! Знаете ли, че не липсата му, а напротив, носенето на бельо по време на се*суалната игра може наистина да нажежи нещата. Ще се изненадате колко голяма наслада доставя това да играете един с друг, без да го сваляте. Това е едно уникално възбуждащо и приятно мъчение, и ви гарантираме, че стигнете ли до същината, ще се искате поне 10 пъти повече.

2. Дишайте му във врата! Буквално понякога нищо не възбужда повече партньора ви, от топлия ви дъх на тила му – самият звук от издаването му в стаята е супер еротичен. Докато не опитате, няма да разберете.

3. Направете го като по филмите! Във всеки (добре де, почти всеки) холивудски филм има сцена, в която двойката го прави изправена – срещу стената, на стълбите, зад вратата и т.н. Така че, какво ви спира да влезете в роля? Не само, че този бърз се*с ще повиши адреналина ви до максималното, но ще ви направи сръчни в изпълнението, докато стоите на крака. Изберете момент, но не му казвайте, а просто действайте!

4. Бързи и яростни! Изненадайте го под душа за една бърза, гореща сесия. Сменете памучните си гащички с тънки дантелени прашки. Също така може да се сгушите и да се поотъркате в него, докато е с гръб и приготвя закуската. Прошепнете в ухото му какво точно искате да направите с него тази нощ. Кажете му някоя фантазия. Бас ловим, че „нощта“ ще настъпи след секунда.

5. Играчки! Що се отнася до помощните средства в се*са, ограниченията са никакви. Всъщност, всяко едно нещо може да повиши настроението и либидото, така че, не се свенете да пробвате всичко: от храна, през се*с играчки, та чак до Туистър и разни други домашни игри.

6. Срамежливката! Някои жени са доста срамежливи, когато стане въпрос за се*с, и попитате ли ги нещо в този контекст, те обикновено стават нервни и притеснени. Ако сте от тях, цаката е да се научите да говорите за се*суалните си желания по един по-спокоен начин. Не е нужно задължително да водите подробни беседи. Какво ще кажете например, да се сгушите в него, докато гледате някоя гореща сцена по телевизията и да му прошепнете, че искате това?

7. Диво сърце! Има нещо ужасно възбуждащо в това, да го правите на обществено място, независимо дали става въпрос за плажа, кварталния парк, асансьора, дори тоалетната. Ексхибиционистичното чувство, че всеки момент някой може да ви спипа, действа на либидото точно като страхотната приливна вълна на сърфиста; и само онези, които са го правили, могат да го потвърдят. И все пак, бъдете внимателни – околната среда винаги крие своите опасности: било то разни буболечки, или неканени гости.

8. На тъмно! Загасете светлините и направете едно малко мъчение. Започнете да го „превеждате” през онези части на тялото ви, които искате да целуне, оближе или ухапе. Заведете го до всички точки, които той иска да изследва: врата ви, ушите ви, зърната – покажете му всичко, което иска да опита. Може да го правите на тъмно, или с помощта на малко фенерче, с чиято светлина рисувате по тялото си.

9. Докосвайте (се)! Няма мъж, който да не обича гледката на една нежна женска ласка върху нежната женска плът: било то нечия друга или нейната собствена. От друга страна, това прави самите вас много по-уверени и държащи ситуацията под контрол: на вас ще докарате един страхотен оргазъм, а на него – една прекрасна аритмия.

10. „Не” на нормалното! Няма нищо, което убива се*суалното желание повече от рутината. Затова, опитайте се да й противодействате, като започнете да се държите нелогично. Например, докато вечеряте, приберете неговата вилица, и му заявете, че може би трябва да се храните от една. Или, докато пътувате с колата, изведнъж му заявете, че трябва да отбие спешно, и след като го направи, го изненадайте с една бърза сесия. Първоначалната му изненада, бързо ще се превърне в удивление и възхищение.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.